MY STORY · Uncategorized

TAMBAH SETAHUN LAGIIII

20 Mei…The day i was born…hampir setiap tahun…bila tarikh ni sampai….aku akan letak macam2 angan2…harapan..i knew…there will be sumthing special for me on this date…birthday cake for sure wpun aku taklah berapa sgt nk mkn kek…tp bila dtp ptong kek h arijadi tu..dia punya feelll..hihih..xleh nk kata……masa kecik2 dulu…tiap kali harijadi….akan ada kek cantik2 kaler… Continue reading TAMBAH SETAHUN LAGIIII

MY STORY · Uncategorized

The art of Life – PaRT 3

Rasanya dalam TAOL part 2…aku banyak babling around psal art of listening in order to be hearing…kalau dalam bhasa jawanya……belajar lah mendengar kalau mahu didengari…….so dalam part 3 ni….mgkin aku nk tmbah seni dlm hdup tentang ART OF FEELING IN ORDER TO BE FEEL…ehhehe…well..im not really good in it..seriously .  sbb tu org klasifikasi kan… Continue reading The art of Life – PaRT 3

MY STORY

The Art of Life…..part 1…

  hermm…finally..the last day for all the craziness…well..though i end it up with a screaming of frustration …and..maybe a bulk of disappointment…i should thank Allah for that…memahami seni kehidupan…mungkin tak semudah nak memahami seni lukisan abstrak yang kadang2 mengelirukan kepala dan otak….for me..as long as sesuatu perkara tu adalah ciptaan manusia….there is no way to… Continue reading The Art of Life…..part 1…

Uncategorized

Percaya atau tak..u will never be truly happy if u continuously hold onto the things that make you sad..come on..dare to take a step forward to move on….Tuhan lebih tahu…so bring HIM together with you this time…trust the process..kadang2 manusia ni fikir terlalu lama..sangat lama sampai apa yang sepatutnya dia dapat pada masa yang tepat…akhirnya… Continue reading